STORY

De mooiste fashion uitspraken verteld door modeontwerpers.

 “The joy of dressing is an art.”

John Galliano

“I don’t do fashion. I am fashion.”

Coco Chanel

“I don’t design clothes. I design dreams.”

Ralph Lauren

“Clothes are like a good meal, movie, great pieces of music.”

Michael Kors

“Elegance is not standing out, but being remembered.”

Giorgio Armani

“I’m a very down-to-earth person, but it is my job to make that earth more pleasant.”

Karl Lagerfeld


ADIDAS EXCLUSIEVE LIJN HEET ”SPEZIAL”

De Adidas SPEZIAL-lijn heeft het verlangen om de iconische Adidas-designs  te verwerken in de hedendaagse fashion. De Spezial-lijn is het verleden in een nieuw, eigentijds jasje. Het resultaat is een unieke en betaalbare Adidas-collectie geworden.  Wil je Adidas beter leren kennen?


NORTH FACE WIL GRAAG KLEDING TERUG

Kleding met een Toekomst. The Northface heeft een  speciale programma genaamd  Clothes the Loop.  Klanten kunnen gedragen kleding bij alle NORTH FACE-WINKELS in Nederland inleveren. Het maakt niet uit hoe erg de kleding versleten zijn of van welk merk het kledingstuk is. Dit zijn de Winkels waar je versleten kleding naar toe mag brengen; alle North Face, Bever, Duifhuizen, DAKA, Intersport en Aspact.


ADIDAS SLIPPER PRIDE KOMT UIT DE COLLECTIE LOVE UNITES

De eerste Adidas slipper debuteerde in 1972. De vrijetijdsslipper is zo populair dat hij over de hele wereld verkrijgbaar is in allerlei kleuren, printjes en maten. De lichtgewicht slipper is gemaakt voor ontspanning. Het zachte voetbed werkt perfect samen met de comfortabele nylon band. Adidas heeft de lijn pride gemaakt om diversiteit te vieren.

VOOR RODE FASHION, ITEMS EN DESIGN HEEFT SUPREME VEEL KEUS

Rood is hot bij Supreme! Hoe krijgt een skateboard merkt, het voor elkaar om met zoveel merken samen te werken? Wat betekent een samenwerking met Supreme? Wij hebben het voor je uitgezocht werken met Supreme levert: naamsbekendheid, nieuwe doelgroep, luxere producten en een grotere assortiment. Supreme heeft al met Nike, Louis Vuitton, North Face, Adidas en Fila gewerkt.


ZEEMAN DUURSTE ARTIKEL IS DE LIMITED EDITION SNEAKERS

Zeeman sneaker genaamd Basic Z is een standaard sneaker ontwerp. Gemaakt van goede materialen. De voering is zacht en het voetbed is comfortabel. De Schoen is in één kleur verkrijgbaar. Wit met blauw en op de tong is een z gestikt. Het model is voor heren en dames. De schoenen zijn te matchen met iedere kleding style.

Wat maakt de High end sneaker Hybrid zo speciaal?

De Hybrid Z Sneaker is een uniek ontwerp. Deze sneaker heeft de eigenschappen van een runner en een sandaal. Behalve de mooie combinatie is de sneaker gemaakt van premium materialen. De soepele zool van foam geeft optimale demping. Opvallend zijn drie kunststof gespsluitingen en de originele Zeeman kleuren.